Slaktaren skällde ut Jacob Wallenberg

Slaktaren Karl Gustav Nilsson, känd från sin kupp på Nordeas bolagsstämma tidigare i år där han kallade deltagarna för ”valutasvin”, dök upp i går igen. Under gårdagens årsstämma för Investor riktade Karl Gustav Nilsson en hård anklagelse mot Jacob Wallenberg.

2018-05-09
Relaterade artiklar

– Hur kan det vara nödvändigt att de fem högst betalda styrelseledamöterna i Investor betalas mer – enbart i arvoden – på ett år, än vad en vanlig, hederlig svensk arbetare tjänar under hela sitt liv? Och med vilken rätt ska ensamma mödrar behöva ta lån för att köpa glasögon till sina barn, samtidigt som era söner och döttrar vräker sig i kokain, champagne och kaviar på franska guldkusten, frågade Karl Gustav Nilsson Jacob Wallenberg.

Karl Gustav Nilsson, som till vardags arbetar som slaktare i Ludvika, förklarade också att han en dag vill att vanligt folk kräver tillbaka det som enligt honom är deras:
– Vi kommer att klättra över grindarna till era lyxvillor och kräva tillbaka det som rättmätigt är vårt. Alla de miljarder som ni har stulit från oss.

En påtagligt förvånad Jacob Wallenberg svarade på Karl Gustav Nilssons hårda anklagelse och en debatt dem emellan utbröt som varade i fem minuter.

Se filmen på Karl Gustav Nilssons anklagelse och Jacob Wallenbergs svar!