Stoppa Israels terror!

I flera dagars följd har den israeliska kolonialstaten genomfört massiva luftangrepp mot det belägrade Gaza. Hundratals människor har mördats och tusentals har sårats alltmedan de medicinska resurserna är begränsade. Den humanitära situationen försvåras genom omvärldens kriminella blockad mot Gaza.

Attacken mot Gaza riktas inte mot någon speciell grupp utan är en attack mot hela det palestinska folket – det är ett terrorangrepp som skall tvinga palestinierna till tystnad och underkastelse under den sionistiska ockupationen. Skolor och universitet tillhör bombmålen. Befolkningen i Gaza skall betvingas genom våld för att ”statuera exempel”.

Den kriminella kolonialstaten har inte kunnat genomföra dessa angrepp utan ett grundläggande stöd av västvärlden ledd av USA. Det är amerikansk tillverkade flygplan, helikoptrar och bomber som sprider död och förintelse i det belägrade Gaza. Utan USA: s stöd hade inte Israel: s kriminella angrepp kunnat genomföras.

Vi hyllar Gazas befolkning som står upp mot den israeliska aggressionen. Vi kräver att Sveriges regering fördömer terrorangreppen mot Gaza och att allt svenskt stöd till Israel upphör.

Stoppa Israels terror mot Gaza!
Bryt alla förbindelser med Israel!
Bojkotta israeliska varor och tjänster!

Kommunistiska Partiet