Sommarläger 2024!

15 till 21 juli 2024 arrangeras Lysestrandsveckan - kommunisternas sommarläger. Så reservera vecka 29 till årets rödaste semestervecka!

2024-01-30

Reservera vecka 29 till årets sommarläger. Bokandet av artister, författare och andra intressanta personer är i gång, så vi kan lova ett intressant program för veckan, även i år. Du som jobbar och inte kan få semester hela veckan kan kanske komma ett par dagar.

Lysestrandsveckans familjeläger har allt man kan önska av en semestervecka! Intressanta föredrag, kurser, progressiv kultur, avkoppling, havsbad, vacker natur och god mat som vi lagar
och äter tillsammans. Det ordnas aktiviteter för de mindre barnen. Det finns möjlighet att sova inomhus i rum med två till fem sängar, men många bor i tält, husvagn, husbil eller till och med båt.

Pionjärlägret är för 7-13-åringar som längtar efter att få nya kompisar, att bada och fiska krabbor i havet. De leker och spelar spel tillsammans, grillar korv, sjunger vid lägerelden på kvällarna och bor i stora tält tillsammans med en ledare och 4-5 andra barn. Det är bra om en vuxen som de känner kan vara med på Familjelägret, men det är inte nödvändigt.

Ungdomslägret är för unga över 14 år, som är nyfikna på vänsterpolitik och taggade på en vecka eller ett par dagar på västkusten. De bor i egna tält, eller delar tält med kompisar, hänger vid lägerelden på kvällarna, diskuterar politik, badar på dagarna och njuter av sommaren.

För mer information och anmälan: besök hemsidan eller ring på telefon: 031-12 26 31. Via info@kommunsiterna.org kan du beställa en informationsfolder om
sommarlägret som du kan ge till de du känner, till vuxna, barn och ungdomar, som kan vara intresserade av sommarlägret.