Inga utvisningar till Erdogans Turkiet!

2022-05-24

Det politiska etablissemanget med socialdemokratin som verktyg och talesman har inga skrupler för att sälja ut självbestämmande, demokratiska principer och internationell solidaritet när Natomedlemskapet hägrar.

Redan tidigare har Sverige gått Turkiets reaktionära regim till mötes, då turkiska kurder under lång tid utvisats av Migrationsverket utan att få veta vad de anklagas för.

Erdogan ställer nu ytterligare krav på att Sverige ska se all opposition mot hans halvfascistoida regim som en front för kurdiska PKK och därmed som ”terrorister”. Annars finns ”hotet” där om att Turkiet säger nej till Sveriges ansökan. Kohandeln har redan börjat och förlorarna är politiska flyktingar från Turkiet.

Vilket pris att betala för den hägrande gemenskapen! Men den gemenskapen är bara det politiska etablissemangets – det världens folk vill är att leva i en värld utan krig och förtyck.

Socialdemokratins svek mot freden ska brännmärkas. De viktiga protester som varit mot ett svenskt Natomedlemskap visar vägen. Inget svenskt Natomedlemskap! Nej till Nato!