Vi behöver din hjälp!

2017-08-11

Om drygt en månad är det dags för demonstrationen i Göteborg mot krigsövningen Aurora 17 och mot Sveriges närmande till krigsalliansen Nato.

Kommunistiska Partiet är i full gång att dra folk över hela landet till protesterna men vi behöver din hjälp! Prata med arbetskamrater, vänner och bekanta och kom till Göteborg 16 september, och beställ gärna våra affischer och flygblad genom att skicka ett mejl till info@kommunisterna.org. Ange hur många du vill ha och till vilken adress det ska skickas.

Du kan enkelt också visa vad du tycker om Nato genom att byta profil- eller omslagsbild på din Facebookprofil med budskapet Trump inte min ÖB. Kärnvapengalningen i Vita huset skulle i praktiken bli ÖB i Sverige om vi gick med i Nato. Inte för att vi vill ha vår nuvarande ÖB Micael Byden men Trump är nog ändå värre. Byt profilbild här

Tack för er hjälp och vi ses i Göteborg 16 september!