Nya medlemmar till Kommunisterna

Redan nu några veckor efter det svarta valet 19 september rapporteras om medlemsinval runt om i Kommunistiska Partiet. Redan har flera inval verkställts så valde Göteborgsavdelningen in 15 nya kamrater på sitt senaste medlemsmöte och Örebroavdelningen fick tre nya. Tidigare i år har bland annat Stockholm valt in nya medlemmar.

2010-10-18
 • Göteborg
  Göteborg
 • Örebro
  Örebro
 • Stockholm
  Stockholm
 • Ludvika
  Ludvika
 • Kristianstad
  Kristianstad
 • Landskrona
  Landskrona
Relaterade artiklar
 • Göteborg
  Göteborg
 • Örebro
  Örebro
 • Stockholm
  Stockholm
 • Ludvika
  Ludvika
 • Kristianstad
  Kristianstad
 • Landskrona
  Landskrona
 • Göteborg
  Göteborg
 • Örebro
  Örebro
 • Stockholm
  Stockholm
 • Ludvika
  Ludvika
 • Kristianstad
  Kristianstad
 • Landskrona
  Landskrona
Relaterade artiklar
 • Göteborg
  Göteborg
 • Örebro
  Örebro
 • Stockholm
  Stockholm
 • Ludvika
  Ludvika
 • Kristianstad
  Kristianstad
 • Landskrona
  Landskrona
Relaterade artiklar
 • Göteborg
  Göteborg
 • Örebro
  Örebro
 • Stockholm
  Stockholm
 • Ludvika
  Ludvika
 • Kristianstad
  Kristianstad
 • Landskrona
  Landskrona

Nu på morgonen 19 oktober meddelar vår avdelning i Ludvika att även de har valt in tre nya medlemmar och man har fler på gång. Även i Skåne rör det på sig: "Valutgången har gjort att fler vänstersinnade människor vill göra något. Kristianstadsavdelningen valde i måndags in fyra nya medlemmar, totalt har därmed tio medlemmar tillkommit hittills i år. På bilden syns tre av de nya medlemmarna; Cristian Olave, Cristian Olave Perez och Dennis Vos."
Som framgår av denna sidas kalendarium finns det även planer på att bilda nya avdelningar, som i Karlstad

Till detta skall läggas att det startas studiecirklar såväl i befintliga partiavdelningar som på nya orter runt om i landet som t. ex i Landskrona där det redan pågår kontinuerlig Proletärenförsäljning. Liknande positiva rapporter kommer från Kommunisternas ungdomsförbund, RKU.

Att stärka kommunisterna organisatorisk var redan från början en viktig del av vår målsättning i valrörelse. Efter det bedrövliga valresultatet, i ett högerval, finns det alltså tecken på en tendens som går mot strömmen.

Människor som har fått nog av högervridning och nu tycker det är dags att komma med i ett politisk arbete tillsammans med andra. Det är positiva tecken om än lite tidigt att uttala sig om omfattningen och styrkan i denna tendens. Kommunistiska Partiets partiledning vill i vilket fall rikta ett varmt välkommen till alla nya medlemmar och sympatisörer.

Det behövs fler organiserade kommunister för att bjuda högern och kapitalisterna motstånd.

Du som läser detta och ännu inte tagit steget in i partiet eller anmäld dig till studier, hör gärna av dig så hjälper vi till med att ordna saken.

tel: 031 - 12 26 31
mail: benny.christensen@kommunisterna.org